bezoek
Door: maritdebruijne
Blijf op de hoogte en volg Marit
05 Februari 2012 | Spanje, Salamanca
Alweer 2 weken geleden dat ik iets heb geschreven, maar vorige week had ik geen tijd, want toen was mijn vader hier. Van 26 tot en met 29 januari. Dat was leuk:) Samen het laatste stukje van Feyenoord - ajax geluisterd (4-2) Dus dat was een mooie afsluiter. De week ervoor weet ik niet meer precies. Alleen dat we we 2x 'El Clásico' hebben gekeken, uiteindelijk is Barcelona doorgegaan in de Copa del Rey. Een beetje jammer, maar daar blijft het ook bij.
Verder was op de donderdag dat m'n vader aan kwam het afscheidsfeestje van Shari en Jorien, daar ben ik wel gewoon heen gegaan.
Ook zijn we naar de markt geweest, naar een soort van tentoonstelling van de periode voor het romeinse rijk en ook in cort inglés geweest, dat is een groot winkelcentrum hier.
Ook hebben we bij Valor taart gegeten en zijn we zaterdagavond naar een ierse pub geweest om Real Madrid - Real Zaragoza te kijken.
Zondagavond kwamen er hier nog mensen drinken en maandag weer naar school, daarna tapasstour en uitgeweest tot een uur of 3. Dinsdag uit eten geweest voor Philipps verjaardag. Daarna ook nog even uitgeweest. Woensdag niets gedaan, donderdag naar de sportschool geweest en ook uit geweest en net als maandag tm donderdag ook (als een van de weinigen) wel gewoon naar school geweest vrijdag.
Vrijdagavond heb ik weinig gedaan, ik heb broccoli gemaakt, zoals thuis. Het was goed gelukt.
Zaterdag heb ik een beetje series gekeken en daarna met een grote groep bij een ander appartement wezen drinken en daarna weer uitgeweest tot een uur of 5. Vanmiddag ben ik gaan zwemmen en daarna lekker naar nec - Feyenoord geluisterd :)
Morgen weer naar school, ben benieuwd of er veel nieuwe mensen xijn. Ik ga deze week wel wat meer aan school doen, want afgelopen week echt bijna niets gedaan, maar goed, dat mag ook wel een keer..
Marit
06 Februari 2012 - 09:44
Rory:
Het is weer een opsomming geworden :P Maar zo te lezen vermaak je je prima. :) -
06 Februari 2012 - 11:50
Joke:
Hoi Marit,
Zo te lezen heb je het goed naar je zin en doe je, naast de taal leren, een hoop andere dingen.
Het klinkt leuk in ieder geval. Maar.... afgelopen week echt bijna niets gedaan.... dat kan dus niet, he! Daar kom je voor tenslotte. Om ons in vloeiend Spaans straks te woord te kunnen staan.
Dat verwacht ik wel van je, hoor!!
Nou, veel plezier en tot het volgende bericht.
PS mooie foto's in je foto album en ik zie toch ook geregeld een blauwe lucht! -
06 Februari 2012 - 18:05
Marit De Bruijne: